Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar

Cuina Patrimonial de Xile: Trobada amb el xef Juan Pablo Mellado

El reconegut xef xilè Juan Pablo Mellado parla sobre la cuina patrimonial de Xile i presenta el llibre Epopeya de las comidas y las bebidas de Chile (FCE, 2012), de Pablo de Rokha (Xile, 1894-1968).

Durant la seva carrera, Juan Pablo Mellado ha revaloritzat la cuina i els productes xilens.

Mellado va ser cap de Mise en Place al restaurant El Bulli del xef català Ferran Adrià i actualment condueix el programa de gastronomia Cuando de Chile, on presenta la cuina clàssica i viva del pais sud-americà.

A Epopeya de las comidas y las bebidas de Chile, Rokha mostra tota la força i pes de la seva poesia, la qual desborda sabors i colors de cada racó de Xile en una nova edició il·lustrada i amb receptes de Juan Pablo Mellado.

En aquest acte també intervindrà Jesús Contreras, professor de la Universitat de Barcelona.

Dia / Hora:
24/10/2012, 20:00 H
Lloc:
Casa Amèrica Catalunya