Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
27/12/2005 / Barcelona

El president de la Generalitat rep l’expedició “A l’Aconcagua sense gluten”

El president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, ha rebut en audiència els membres de l’expedició “A l’Aconcagua sense gluten” poc abans de la seva sortida cap a Mendoza (Argentina. Aquesta ascensió al sostre d’Amèrica és una iniciativa del Centre Excursionista de Catalunya que té el suport de l’ICCI/Casa Amèrica Catalunya i pretén donar a conèixer la problemàtica de la intolerància al gluten. De fet, la meitat dels expedicionaris són celíacs.

El president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, ha rebut en audiència els membres de l’expedició “A l’Aconcagua sense gluten” poc abans de la seva sortida cap a Mendoza (Argentina). Aquesta ascensió al sostre d’Amèrica és una iniciativa del Centre Excursionista de Catalunya que té el suport de l’ICCI/Casa Amèrica Catalunya i pretén donar a conèixer la problemàtica de la intolerància al gluten. De fet, la meitat dels expedicionaris són celíacs.

Durant la trobada, celebrada al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, Maragall i els membres de “A l’Aconcagua sense gluten” han intercanviat opinions sobre les característiques de l’expedició amb la que també es vol demostrar com a través de l’esport i les activitats a l’aire lliure els celíacs –unes 400.000 persones només a Espanya– poden dur a terme una vida absolutament normal. El president de la Generalitat ha lliurat una senyera als expedicionaris, que han marxat cap al seu objectiu amb el compromís de col•locar la bandera catalana al cim de l’Aconcagua.

(Més informació sobre l’expedició “A l’Aconcagua sense gluten” al “banner” situat a la part dreta de la plana principal d’aquest web)