En el marc de les II Jornades sobre Gastronomia Llatinoamericana, el periodista i escriptor argentí Martín Caparrós parla de com a l'Amèrica Llatina, la regió més desigual del món, cada cop més persones mengen tots els dies. Però la fam de molts segueix acompanyant els èxits econòmics.
‘Comer y no comer: una historia sudaca’, per l'escriptor argentí Martín Caparrós
A la regió menys prestigiosa pels seus menjars, un país es constitueix en el nou pol d'atracció gastronòmica –i d’altres intenten imitar-lo. Entre menjar i no menjar, històries d'un continent que tracta de canviar els seus continguts.
Entre altres llibres Caparrós és autor de Comí, una mescla de novel·la, memòria i assaig on l'autor fa una reflexió brutal sobre el menjar, els cossos i la medicina, i de El hambre, en el qual relata com va ser el seu llarg recorregut arreu del món per mirar de comprendre per què 900 milions d'éssers humans es moren de gana.
- Dia / Hora:
- 14/10/2014, 20:00 H
- Lloc:
- Casa Amèrica Catalunya. ENTRADA LLIURE // ENTRADA LIBRE