“La cultura del sabor”, les jornades sobre art i gastronomia llatinoamericana de Casa Amèrica Catalunya, tenen aquesta tarda (19:30h. c/ Còrsega, 299. Barcelona) la primera cita amb el públic amb una sessió en la que intervindran els xefs Sergio i Javier Torres i Isma Prados, i el director de la Fundació Kab Ku’h, Quim Capdevila. Mentrestant, ja s’han celebrat dos dels tallers destinats a escolars. Es tracta de “Sabates comestibles”, impartit per Ricard Planas, i “El mural dels desitjos”, a càrrec de la Iliana Mauro. Hi han participat nens d’11 i 9 anys, els quals no han amagat el seu entusiasme amb unes activitats destinades a divulgar, de forma amena i creativa, productes típics de la cuina de l’Amèrica Llatina.
Entusiasme col·lectiu en els tallers per a escolars de “La cultura del sabor”
Les jornades “La cultura del sabor” reuneixen artistes, xefs, historiadors i periodistes per conversar sobre la gastronomia contemporània com a una forma d’art efímer, i sobre la cuina com a identitat a l’Amèrica Llatina. Les xerrades es completaran amb performances i degustacions de productes. Per les tardes també es podrà visitar la instal·lació Cuines llatinoamericanes, que reunirà una abundant mostra d’utensilis típics de cuina provinents de nou països llatinoamericans. Consulteu programa al banner de la portada, o dia a dia en l’agenda calendari d’aquest mateix web.