En aquesta segona edició de les Jornades sobre Gastronomia Llatinoamericana, organitzem una ruta de tapes per diversos locals de Barcelona, amb la intenció de degustar plats tradicionals de diferents països de l'Amèrica Llatina.
Ruta de tapes llatinoamericanes
La ruta es durà a terme al barri de Gràcia, caminant d'un local a un altre, per assaborir tapes de:
Perú: ceviche de peix marinat en suc de lima amb espècies, ceba i blat de moro.
Argentina: tradicionals empanades de carn i empanades d'albergínia, xampinyons o porro.
Cuba: bocado de tamal cubano (plat fet a base de blat de moro) i tapa de ropavieja (guisat de carn de vedella retrinxada).
Mèxico: torrada d'ànec confitat en pipián (densa salsa feta a base de llavors de carbassa).
Venezuela*: tostones de plátano macho y tequeños (ditets de formatge blanc fos).
* La tapa veneçolana només s'inclou a la ruta de nit.
La mexicana Rosi Morales, especialitzada en cultura del menjar, serà la guia que explicarà les tradiciones de les diferents cuines que es visitaran.
Durada aproximada de la ruta: 2'30 hores com a màxim.
Places limitades. Inscripcions prèvies indispensables al telèfon 93.2380661
Les inscripcions es podran realitzar de dilluns 6 d'octubre a dilluns 13 d'octubre.
Ruta del migdia (14:00 hores): 13 euros, a pagar el mateix dia de la ruta, a l'inici del recorregut.
Ruta del vespre (20:00 hores): 16 euros, a pagar el mateix dia de la ruta, a l'inici del recorregut.
Lloc de trobada: Barri de Gràcia, Barcelona
Més informació al document adjunt.
- Dia / Hora:
- 15/10/2014, 14:00 i 20:00 PREU // PRECIO: 13 - 16€ H
- Lloc:
- Inici a Restaurant El Patio Latino. c/ Martínez de la Rosa, 10. Barcelona.