Conferència del xef Nacho Cadena, divulgador de la gastronomia tradicional mexicana amb 40 anys d’experiència, propietari del restaurant La Leche a Puerto Vallarta, i reconegut amb diversos guardons.
‘El tequila a la cuina’, pel xef Nacho Cadena
Dins del Festival Tequila – Barcelona 2016 organitzat pel Consolat de Mèxic a Barcelona, la intervenció de Nacho Cadena aborda quatre eixos principals: orígens de la gastronomia prehispànica, trobada de dos móns, el mestissatge en la cuina mexicana, i el tequila en la antiga i moderna gastronomia mexicana.
El xef Nacho Cadena, estudiós dels nous conceptes evolutius en la cuina tradicional, és productor i conductor del programa de televisió El sabor de Vallarta, i és titular del programa setmanal de ràdio La hora del placer.
El Festival Tequila – Barcelona 2016, que compta amb el suport de nombroses institucions i associacions, contempla diferents activitats festives, literàries i artístiques fins a finals d’octubre.
Més informació del Festival Tequila - Barcelona 2016 al document adjunt.
Consulteu el programa del Festival Tequila al document adjunt.
- Dia / Hora:
- 28/09/2016, 19:30 H
- Lloc:
- Casa Amèrica Catalunya. c/ Còrsega, 299. Barcelona. ENTRADA LLIURE // ENTRADA LIBRE